Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ağustos 2014 10:39

İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli takımın yeni hocasını futbolculara açıkladı.

İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası
fenerbahçe,aziz yıldırım,yeni hocası,futbolcular,

Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğüne yardımcı antrenör İsmail Kartal getirildi.Başkan Aziz Yıldırım'ın takıma müdahalesiyle çalkantılı günler geçiren Fenerbahçe Kulübü'nde şokların en büyüğü dün yaşandı! Başkan Yıldırım'ın son olarak önceki günkü basın toplantısında üstü kapalı olarak, "Benim dediğimi yapmayan kendine yeni iş bulsun" dediği teknik direktör Ersun Yanal, istifa etti.
Şampiyon teknik direktör, aldığı kararı yönetimi pas geçerek önce Anadolu Ajansı vasıtasıyla kamuoyuna duyurdu. Teknik direktör Yanal'ın aldığı bu karar, başkan Aziz Yıldırım için hiç de sürpriz olmadı. Zira basın toplantısında "İkaz etmek benim görevim. Anlayan anlar" manasına gelecek ifadeler kullanarak "gemileri yaktığının" işaretlerini vermişti.
AYKUT HOCAYLA TEMAS
Yanal'ın istifasının ardından bazı yöneticiler Aykut Kocaman, Mustafa Denizli ve Almanya Milli Takımı'nın hocası Joachim Löw'ün isimlerini zikretti. Hatta birçok haber kaynağı, yönetim kurulundan bazı isimlerin Aykut Kocaman'la temasa geçtiğini bile iddia etti. Ancak Aziz Yıldırım'ın B planı hazırdı. Başkan, her fırsatta onore ettiği Fenerbahçe'nin öz evladı İsmail Kartal için çoktan kararını vermişti. "Yeni teknik direktör getirmek için para bulmak kolay mı? Bunu yazanlar versin parayı, ben en kralını getirmesini bilirim" diyerek takımın içinde bulunduğu maddi durumu dile getiren Yıldırım, İsmail Kartal kararı ile en ucuz şekilde işi halletme yolunu seçti.
HOCANIZ ARTIK KARTAL
Yıldırım, Yanal'ın istifasının ardından beraberindeki 6 yöneticiyle birlikte soluğu hemen Samandıra'da aldı. Önce tüm takım, ardından kaptanlar Volkan, Emre, Selçuk ve Gökhan ile bir toplantı yaptı. Tüm futbolcuların İsmail Kartal'ı çok sevdiklerini söylemesinin ardından Yıldırım bu kez tecrübeli hocaya döndü. Başkanın, "Sana güveniyoruz. Bu kutsal görev artık senin" dediği Kartal, hiç düşünmeden teklifi kabul etti. Yıldırım ardından takımı toplayarak, "Bundan sonra İsmail hocamızla yola devam edeceğiz" dedi. Başkan Aziz Yıldırım'ın bugün saat 15.00'te yönetim kuruluyla yapacağı toplantının ardından son kararını açıklayacağı bildirildi.
SOW, KARTAL'IN BOYNUNA SARILDI
Yıldırım, çalışmaları artık İsmail Kartal'la yürüteceklerini futbolculara tebliğ ederken, buna en çok sevinen isim Sow oldu. Senegalli yıldız, kararın ardından Kartal'ın yanına koşup, boynuna sarıldı, "Hocam sen bunu hak ediyorsun. Seni çok seviyoruz" diyerek tebrik etti. Takımın can damarı olarak gördükleri ve tüm futbolcuların çok sevdiği Kartal'ın yardımcıları da belli oldu. Buna göre Aykut Kocaman döneminde de İsmail Kartal ile birlikte çalışan yardımcı hocalar Arda Keskin, Turgay Altay ve Alper Aşçı takıma tekrar katıldı. Yanal'ın yardımcıları da dünkü idmanda yer almadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...