Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2014 10:30

İşte Fernandes'in yeni takımı

Beşiktaş ile son dönemlerde yıldızı barışmayan ve kulüpten ayrılmak için gün sayan Manuel Fernandes, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı ile anlaştı

İşte Fernandes'in yeni takımı
fernandes, beşiktaş, yeni takım

Başkan Fikret Orman'ın, Portekizli konusundaki katı tutumu sonrası ipler koparken, yetenekli futbolcu kulüp bulmakta gecikmedi. Fernandes'in 3 Haziran'da Rusya'ya giderek sağlık kontrollerinden geçeceği ve yeni kulübüne imza atacağı ifade edildi. Yıldız futbolcunun Rus kulübüyle ön sözleşme imzaladığı ve önümüzdeki hafta işin resmiyete döküleceği vurgulandı. Benfica'nın da ilgilendiği iddia edilen Fernandes'in Rusya'dan gelen teklifi cazip gördüğü ve önümüzdeki hafta transferin sonlandırılacağı belirtildi.
BEŞİKTAŞ PARA KAZANAMAYACAK
Siyah-beyazlılar ile olan sözleşmesi bitmek üzere olan Fernandes'in bu transferinden Beşiktaş para kazanamayacak. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fernandes'i daha önce satmamakla hata yaptığını itiraf etti.
Orman şu ifadeleri kullandı: "Divan Kurulu'nda "Arkadaşlar, bizim de hatalarımız var" dedim. Futbolda keşke o kadar çok olur ki. Ben bazen Fernandes'i keşke satsaydık diyordum Bilic ve Özen'i dinlemeden. Sözleşmesi de bitiyordu. Birçok konu var böyle. Kendi açımdan arkadaşlarımı başarılı buluyorum"

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...