Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 May 2019 15:39

İşte Galatasaray ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 1 hafta kala şampiyon ve ikincinin belli olmasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlar da belirlendi.

İşte Galatasaray ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri
galatasaray,başakşehir,şampiyonlar ligi,muhtemel rakipler

Üst üste 2. kez direkt olarak gruplara katılacak olan Galatasaray, 29 Ağustos'taki kura çekimine 4. torbadan girecek. Sarı kırmızılılar, kesinleşen rakipleri arasında 1. torbada Manchester City, Bayern Münih, PSG, Juventus, 2. torbada Real Madrid, Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Napoli, 3. torbada ise Benfica, Bayer Leverkusen, Valencia ve Salzburg gibi takımlar bulunuyor. 

Tarihinde ikinci kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme fırsatı yakalayan Medipol Başakşehir ise 2. ön eleme turundan itibaren mücadele edecek. Turuncu lacivertli ekibin gruplara kalabilmesi için 3 tur geçmesi gerekiyor. Geçtiğimiz sezon ligi ikinci bitirip, Devler Ligi'ne giden Fenerbahçe 3. ön eleme turundan itibaren mücadele etmişti.

İkinci ön elemeye seribaşı torbasından giremeyecek olan Medipol Başakşehir'in 3 rakibi belli oldu.18 Haziran'da İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek kurada turuncu lacivertliler'i Hollanda'nın PSV Eindhoven, İsviçre'nin Basel ve Yunanistan'ın Olympiakos takımları bekliyor. 

Abdullah Avcı'nın öğrencileri, bu turu geçmeleri halinde ise yine güçlü rakiplerle eşleşecek. Başakşehir'in 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri ise Portekiz ikincisi Porto, Ukrayna'dan Dinamo Kiev ve Fransa Ligi'nde 3.'lüğü kesinleşen Olympique Lyon...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...