Tgrt Haber
18 May 2014 11:21

İşte Galatasaray ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmayı garantileyen Galatasaray ve ön eleme oynayacak Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri

İşte Galatasaray ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri
galatasaray,beşiktaş,şampiyonlar ligi,muhtemel,rakipleri,galatasaray haberleri,beşiktaş haberleri,

Kayseri Erciyesspor'u iki golle geçen Galatasaray, adını Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılan 24 takım arasına yazdırdı. İşte Devler Ligi'nde Galatasaray'ın muhtemel rakipleri: Manchester City, Liverpool, Chelsea, Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih, Dortmund, Schalke 04, Juventus, Roma, Benfica, Sporting Lisbon, PSG, Monaco, Shakhtar Donetsk, CSKA Moskova, Ajax, Standard Liege, Olympiakos, Basel, AEL Limassol, Aalborg.
KARTAL 3.TURDAN BAŞLAYACAK
Süper Lig'i 3. bitiren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne 3. eleme turundan başlayacak ve iki maçı kazanıp gruplara kalmaya çalışacak. Kartal'ı seribaşı olursa Panathinaikos, Feyenoord, Grasshoppers, AEL Limassol ve Midtjylland gibi rakipler bekliyor. Beşiktaş bu turu geçip play-off'a kalırsa işi hayli zor. Temsilcimizi bu turda Arsenal, Porto, Zenit veya Athletic Bilbao, Leverkusen, Napoli gibi güçlü rakipler bekleyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...