Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Kasım 2015 09:51

İşte Galatasaray'ın en skorer ismi

Podolski, bu sezon çıktığı 16 resmi maçta rakip fileleri 7 kez havalandırarak, takımının en skorer ismi olmayı başardı. Podolski ayrı

İşte Galatasaray'ın en skorer ismi
lukas podolski,galatasaray,

Süper Lig'in geride kalan 11 haftasında topladığı 21 puanla lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde 3. sırada yer alan sarı-kırmızılı ekipte, sezon başında kadroya katılan yıldız oyuncu Lukas Podolski'nin performansı dikkat çekiyor. Kaleci Fernando Muslera ile birlikte bu sezon tüm resmi maçlarda forma giyen isim olmayı başaran Podolski, çıktığı 16 maçta 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi.
MUSLERA'NIN ARDINDAN EN ÇOK SÜRE ALAN İSİM
Süper Lig'de rakip fileleri 5 kez havalandıran Alman yıldız, Devler Ligi'nde ise 2 kez gol sevinci yaşadı. Galatasaray'ın ileri uçta görev yapan iki ismi Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un toplam gol sayıları kadar bu sevinci yaşayan Podolski, 16 resmi maçta bin 322 dakika sahada kalarak Muslera'nın ardından en çok süre alan isim konumunda yer alıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...