Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Kasım 2019 15:18

İşte Galatasaray'ın hedefindeki iki isim

Galatasaray, Sivasspor forması giyen Mert Hakan ve Emre Kılınç'ı gündemine aldı.

İşte Galatasaray'ın hedefindeki iki isim
galatasaray,

Süper Lig'e istediği başlangıcı yapamayan ancak son 2 maçını kazanarak zirve ile arasındaki puan farkını 2'ye düşüren Galatasaray'da devre arasında yapılacak transferlerle ilgili çalışmalar başlatıldı. Sarı kırmızılılar, Mert Hakan ve Emre Kılınç'da başarılı performans sergileyen Mert Hakan Yandaş'ı ve Emre Kılınç'ı gündemine aldı.

İşte Galatasaray'ın hedefindeki iki isim

Süper Lig'de Sivasspor formasıyla sergiledikleri performansla dikkat çeken Mert Hakan ve Emre Kılınç'ın sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek. Yerli oyuncu kadrosunu zenginleştirmeyi hedefleyen Galatasaray'da bu iki oyuncunun performansı yakından takip edilecek. Scout ekibi, Mert Hakan ve Emre Kılınç'ı yakından izleyerek sezon sonu için teknik heyete rapor hazırlayacak.

Sivasspor'da orta sahada görev yapan 25 yaşındaki Mert Hakan, bu sezon Süper Lig'de 11 maçta forma giydi ve 3 gol attı. Milli Takıma da davet edilen Emre Kılınç ise ligde oynadığı 9 maçta 3 gol, 4 asistle toplamda 7 gole direkt etki etti. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...