Tgrt Haber
28 Ekim 2014 10:14

İşte Galatasaray'ın yeni hocası! Perşembe günü geliyor

Hagi, Galatasaray Yönetimi'nin teklifini kabul ederse perşembe günü takımın başında ilk idmanına çıkacak.

İşte Galatasaray'ın yeni hocası! Perşembe günü geliyor
galatasaray,yeni hoca,teknik direktör,hagi,

Yönetimin teklifini kabul etmesi halinde sezon sonuna kadar sözleşme imzalanacak olan Rumen teknik adamın perşembe günü takımın başında ilk idmanına çıkması planlanıyor. Hagi daha önce iki kez Aslan'da teknik direktör olarak görev yaptı
G.Saray'da yönetim takımın başına üçüncü kez 'efsane 10 numara' Hagi'yi getirmeye hazırlanıyor. Başakşehir hezimeti ile Cesare Prandelli dönemini kapatacak olan yönetimin dün ilk olarak Mustafa Denizli ile masaya oturduğu öğrenildi. Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst dün ilk olarak Denizli ile bir araya geldi. Basından gizlenen görüşmede Denizli'nin kısa vadeli sözleşme önerilmesi nedeniyle yapılan teklife olumsuz yanıt verdiği bildirildi. Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün ise, "Mayıs ayına kadar göreve geldik. Uzun vadeli sözleşme yapamayız" dediği bildirildi.
Boşta olması avantaj
Uyum sorunu yaşamamak için takımı tanıyan bir isimle anlaşmak isteyen yönetim hemen eski teknik direktörü Gheorghe Hagi'ye döndü. Boşta olan ve dün akşam İstanbul'a gelen Rumen teknik adamla bugün Florya'da masaya oturulup son detaylar konuşulacak. Daha önce 2004-05 ve 2010-11 yıllarında olmak üzere iki kez G.Saray'da teknik direktör olarak görev yapan Hagi ile anlaşma sağlanması halinde sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzalanacak. Aslan, imzaların atılması halinde Kasımpaşa maçına yeni hocasıyla çıkacak.

İşte Galatasaray'ın yeni hocası! Perşembe günü geliyor

Kaynak Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...