Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Aralık 2014 10:20

İşte Sergen Yalçın'ın yeni adresi

Sivasspor'da Roberto Carlos'un ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ın getirilmesi kesinlik kazandı.

İşte Sergen Yalçın'ın yeni adresi
sivasspor, sergen yalçın, trt, roberto carlos,

Sivasspor'da bu sezon üst üste gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktör Roberto Carlos'un ayrılması ile boşalan teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın getirildi. İstanbul'a giden Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Sergen Yalçın ile bir araya geldiği ve her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi. Şu an spor yorumculuğu yapan Yalçın'ın yayın yaptığı kurumla olan sözleşmesiyle ilgili tazminat maddesi bulunduğu ve onun çözümünün ardından resmi imzanın atılacağı öğrenildi. Sergen Yalçın'ın hafta içerisinde kente gelerek takımın başına geçmesi bekleniyor. Öte yandan dün sürpriz şekilde Sivasspor'dan ayrılan Roberto Carlos'un bugün kentten ayrılacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...