Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Haziran 2015 18:32

İşte Tayfur Havutçu'nun yeni takımı

Bir dönem Beşiktaş'ta da görev alan genç teknik adam Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ni ziyaret etti.

İşte Tayfur Havutçu'nun yeni takımı
tayfur havutçu, gençlerbirliği, ilhan cavcav,

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Mesut  Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Tayfur Havutçu ile görüştü.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Cavcav, Ankara'ya davet ettiği genç  teknik adamla ofisinde bir araya geldi. Olumlu geçtiği bildirilen görüşmenin  ardından Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ni gezen Havutçu, daha sonra İstanbul'a  döndü.

Geçen hafta Ankara'ya gelen İskoç çalıştırıcı Stuart Baxter ile Tayfur  Havutçu'nun isimleri, kırmızı-siyahlı kulübün önümüzdeki hafta yapacağı yönetim  kurulu toplantısında değerlendirildikten sonra Gençlerbirliği'nin yeni sezonda  emanet edileceği teknik direktör belirlenecek.

Fenerbahçe, Kocaelispor ve Beşiktaş takımlarında forma giyen Tayfur  Havutçu, siyah-beyazlı ekipte teknik direktör olarak da görev yaptı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...