Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Haziran 2014 13:14

İşte UEFA'ya gidecek iki Türk takımı

UEFA'dan 1 yıl men cezası alan Eskişehirspor ve Sivasspor'un onanması durumunda Karabükspor ve Bursaspor, Avrupa kuplarına davet edildi.

İşte UEFA'ya gidecek iki Türk takımı
uefa,eskişehirspor,sivasspor,karabükspor,iki türk takımı,davet,

UEFA'dan TFF'ye gönderilen yazıları her iki kulübe de iletildi.İşte Karabükspor ve Bursaspor'a gönderilen ve kulüplerin resmi internet siteleri aracılığıyla kamuoyuna açıkladığı yazılar;
KARABÜKSPOR'UN YAPTIĞI AÇIKLAMA:
“Türkiye Futbol Federasyonu’ndan 17.06.2014 tarihinde kulübümüze gönderilen yazıda, Sivasspor ve Eskişehirspor’un cezalarının onanması durumunda Kardemir Karabükspor’un UEFA Avrupa ligine 3. eleme turundan katılacağı bildirilmiştir. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübümüze gönderilen yazının tam metni aşağıda yer almaktadır.Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanlığı’na, UEFA tarafından federasyonumuza gönderilen 16.06.2014 tarihli yazıya istinaden, kulübümüz Kardemir Karabükspor’un UEFA Avrupa Ligine 3. Eleme turundan itibaren katılabileceği ve bu katılımın, Sivasspor ve Eskişehirspor kulüplerimizin CAS’a yaptıkları başvuru sonucunun kesinleşmesi neticesinde oluşacağı bildirilmiştir.”

BURSASPOR'A GİDEN YAZI:
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Bursaspor'a gönderilen yazıda şu ifadeler yer aldı:"UEFA tarafından Federasyonumuza gönderilen 16.06.2014 tarihli yazıya istinaden, Bursaspor 2014-15 UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan itibaren katılacaktır ve 23 Haziran 2014 tarihinde yapılacak olan UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu kura çekimine kulübünüzden bir temsilcinin katılması uygun görülmüştür. Bu vesileyle tekrar belirtmek isteriz ki kulübümüzün UEFA Avrupa Ligi'ne katılması, Sivasspor ve Eskişehirspor kulüplerimizin CAS'a yaptığı başvuru sonucunda neticelendirilecektir. Kulübümüze başarılar diler konuyu bilgilerinize sunarız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...