Tgrt Haber
10 Aralık 2017 02:28

İtalya Derbisi'nden gol sesi çıkmadı

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 16. haftasının maçında Juventus, konuk ettiği lider Inter ile 0-0 berabere kaldı.

İtalya Derbisi'nden gol sesi çıkmadı
italya derbisi,Inter Juventus kaç kaç

Juventus’un Allianz Arena stadında oynanan ve ülkede “İtalya Derbisi” olarak anılan dev mücadeleyi hakem Paolo Valeri yönetti. 

Karşılaşmanın başından sonuna kadar maçın kontrolünü çoğunlukla elinde tutan ev sahibi ekip, özellikle ikinci yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince Inter’i yenip liderliği ele geçirmeyi başaramadı. 

Başladığı gibi biten maçın ardından Inter, puanını 40’a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Juventus ise puanını 38’e çıkartırken, 3. sıradaki yerini korudu. 

Lider Inter’in puan kaybettiği haftada, yarın Fiorentina’yı ağırlayacak olan 38 puanla ikinci sıradaki Napoli, bu maçı kazanması durumunda geçen hafta kaptırdığı liderlik koltuğunu da geri almış olacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...