Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Nisan 2016 15:25

İtalya'da gündem Totti

Roma'nın Torino'yu geriden gelip 3-2 yendiği maçta attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynayan emektar takım kaptanı Totti, ülkede ana gündem maddelerinden biri oldu.

İtalya'da gündem Totti
italya, totti,

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) Roma'nın Torino'yu geriden gelip 3-2 yendiği maçta attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynayan emektar takım kaptanı Francesco Totti, ülkede ana gündem maddelerinden biri oldu.
Son haftalarda teknik direktörü Luciano Spalletti ile yaşadığı polemiklerle gündeme gelen Totti, dün akşam ligin 34. hafta maçında Torino karşısında eski günlerini aratmadı.
Karşılaşmaya 85. dakikada dahil olan, 86. dakikada skoru eşitleyen, 89. dakikada da sarı-kırmızılı başkent ekibine galibiyeti getiren golü atan Totti, performansıyla kendisini eski günlerdeki gibi manşetlere taşıdı.
"Sadece tek bir kaptan var"
Corriere dello Sport gazetesi, Romalı taraftarların, "Tek kaptan. Sadece tek bir kaptan var." tezahüratını manşet yaparken, "Totti, hem Torino'yu hem Spalletti'yi yeniyor." ifadesiyle maçı özetledi.
La Gazzetta dello Sport da "Totti sen bir efsanesin." başlığıyla, Roma'nın Torino karşısında Totti'nin attığı iki golle yaptığı dönüşü okuyucularına duyurdu. Gazetenin iç sayfalarındaki haberde ise "Spalletti, her şey yolunda mı?" diye sorularak, Totti'yi eleştiren teknik direktöre göndermede bulunuldu. Haberde, emektar oyuncunun, kulüp tarihine yeni bir sayfa eklediği ve 23 saniyede maçı Roma'ya getirdiği belirtildi.
Roma merkezli çıkan gazetelerden Il Messaggero, "Totti şov, 3 dakikada 2 gol." başlığını atarken, Totti'nin geçmişte olduğu gibi yine taraftarını mutlu ettiğini aktardı.
Il Tempo da Roma'da gündemi fazlasıyla meşgul eden Spalletti ile Totti arasındaki gerilime atıfta bulunarak, "Totti: 3 - Spalletti: 2" manşetini attı.
La Repubblica gazetesi "İnanılmaz, ebedi Totti." başlığını kullanırken, Corriere della Sera ise "Totti bunu halleder." başlığına yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...