Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2014 09:47

İzlanda, Hollanda'yı 2-0 yendi

EURO 2016 Elemeleri maçlarında A Milli Takımımızın da yer aldığı A Grubu'nda İzlanda kendi evinde grubun favorisi Hollanda'yı yenmeyi başardı.

İzlanda, Hollanda'yı 2-0 yendi
izlanda, hollanda, EURO 2016 Elemeleri

EURO 2016 Elemeleri maçlarında A Milli Takımımızın da yer aldığı A Grubu'nda İzlanda kendi evinde grubun favori takımlarından Hollanda'yı 2-0 yenerek büyük bir başarıya imza attı. İzlanda Milli Takımının gollerini 10 ve 42.dakikalarda Gylfi Sigurdsson attı. İzlanda bu galibiyet ile EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda 3 maçta topladığı 9 puan ve +8 gol averajı ile liderliğini devam ettirdi.  Elemeler başlamadan grubun favori takımı olarak gözüken son Dünya Kupası üçüncüsü Hollanda ise 3 maç sonunda topladığı 3 puan ile A Grubu'nda 3. sırada yer aldı. Hollanda'da, Galatasaraylı Wesley Sneijder maça ilk 11'de başladı ama maçın 2.yarısı başında yerini Klaas-Jan Huntelaar'a bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...