Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Nisan 2015 00:54

İzmir derbisinde Altınordu farklı galip

PTT 1. Lig'de sezonun son İzmir derbisinde Altınordu deplasmanda Karşıyaka'yı 5-0'lık skorla farklı yendi.

İzmir derbisinde Altınordu farklı galip
derbi,

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Antrenörü Rıza Tuyuran, bu maçla ilgili değerlendirme yapmanın çok doğru olamayacağını ifade ederek, “Değerlendirme yapılacak çok bir şey yok. Maça kötü başladık, arka arkaya 2 gol yedik. Demoralize olduk, geri dönemedik. Oyun içinde bunlar hep var ama esas yapmamız gereken bunlardan sonraki maçlarda. 6 maçımız kaldı. Kafamızda bir puan barajımız var. Bu maç kaybedildi ama bundan sonra kazanılması gereken 6 maç var. Buradan bize yetecek puanı almak zorundayız. Bu yarış son düzlüğe kadar devam edecek. Bu maçtan hemen sıyrılmamız gerekiyor. Bundan sonraki maça konsantre olmamız lazım. Lig sonuna kadar devam ediyor. Bu yarışın için de bizde olacağız. Moralimizi bir an önce yerine getirmemiz lazım” dedi.

ALTINORDU CEPHESİ

İzmir derbisinin zor geçeceğini bildiklerini söyleyen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Biz de iyi durumdaydık. Bu ligi artık gerçekten tanımaya başladık. Futbolcuların özgüveni arttı. Amacımız Karşıyaka'ya alan bırakmamaktı. Skoru yakaladıktan sonra oyunun mücadele gücü daha çok ön plana çıktı. 2-0'dan sonra rakibin direnci kırıldı. Sahada birlikte mücadele edersek her takımı yenecek güçte olduğumuzu söylemiştim. Sürekli bunu aşılamaya çalıyorum takımıma. Derbide güzel futbol oynanmaya çalıştık” diye konuştu.

Gazetecilerin Play-off hedefi konusundaki sorusuna ise Eroğlu, "Neden olmasın" diye yanıt vererek, "Geriden geliyoruz ama ilk 6'yı düşünmemizi sağlayan sadece skor değil, kazanma hırsı ve mücadele gücümüz. İlerleyen haftalarda ilk 6'ya yaklaşabiliriz, içinde de olabiliriz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...