Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Nisan 2015 14:26

Jardel ortadan kayboldu

Milletvekili Mario Jardel, kabinedeki 16 kişinin görevine son verdi. Ölüm tehditleri aldığı iddiaları arasında gözden kayboldu.

Jardel ortadan kayboldu
jardel,mario jardel,

Bir dönem Galatasaray'da oynayan ve Avrupa'da gol kralı olan efsane oyuncu Mario Jardel, ülkesinde ortalığı karıştırdı. 2014 genel seçimlerinde memleketi Rio Grande do Sul eyaletinde, ilk sıradan milletvekili seçilen Brezilyalı eski futbolcu için politikada işler bir yıl sonra değişti.Jardel, duyduğu yönetimsel rahatsızlıktan dolayı başkanlık ettiği kabinedeki idarecilerin görevine son verdi ve sonrasında kendisi de gözden kayboldu. Yürütme organının resmi gazetesinde yayınlanan rakamlara göre meclisteki 21 üyenin 16'sı görevden alındı.Jardel'in kabinedeki diğer üyelerle arasında geçimsizlik bulunduğu, çalışmalarından memnun olmadığı ve ölüm tehditleri bile aldığı öne sürüldü.Tehditlerin bazı belgeleri imzalaması konusunda geldiği iddia edildi.Bu gelişmelerin üzerine Jardel'in depresyona girdiği ve bir süre uzak kalmak adına uzaklaştığı, sonrasında tekrar geri dönüp dönmeyeceğinin merakla beklendiği ifade edildi.Mario Jardel'in başı daha önce de uyuşturucu konusunda belaya girmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...