Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Aralık 2015 16:53

Jose Mourinho'nun yeni adresi Manchester iddiası

Ada basını, tecrübeli menajerin yeni durağının Manchester United olabileceği iddiasında bulundular.

Jose Mourinho'nun yeni adresi Manchester iddiası
jose mourinho, manchester,

The Independent gazetesi bugün yayımladığı “Kovulan Chelsea Teknik Direktörü bundan sonra gideceği kulüp olarak Manchester United’ı hedefliyor” başlıklı haberinde, Jose Mourinho’nun bocalayan Manchester United’a gitmeyi düşündüğünü ileri sürdü.

Old Trafford’un Louis Van Gaal’dan memnun olmadığını hesaplayan birçok gazete, LVG yerine Jose Mourinho’nun düşünüldüğüne dikkat çekti. Mourinho’ya yakın kaynaklar Portekizli teknik adamın birçok kulüpten sezon başı için iş teklifi aldığını söylediler. 2013 yılında Sır Alex Ferguson Manchester United’dan emekliye ayrıldığında yerine düşünülen Jose Mourinho düşünülmüş ama Manchester United David Moyes’e karar verince Mourinho Chelsea’ye dönmüştü.

Manchester United’ın Premier Lig’de sahasında Norwich City ile oynayacağı maçın sonucu LVG’in kaderini tayin edecek. Manchester United’ın kendi sahasında yenilmesi LVG’in kovulmasına yol açabileceği İngiliz basınında yer aldı.

İngiliz basına konuşan Mourinho’nun menajeri ise “Jose, perşembe günü işine son verilmesinin ardından tatile çıkmıyor. Yorgun değil. Tatile ihtiyacı yok. Çok pozitif ve ileriye bakıyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...