Tgrt Haber
02 Ağustos 2019 14:02

Juventus'tan Merih Demiral paylaşımı

İtalyan devi Juventus sosyal medya hesabından milli futbolcumuz Merih Demiral'ın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Juventus'tan Merih Demiral paylaşımı
Juventus,Juventus melih demiral,Juventus melih demiral paylaşımı

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor'dan İtalya ligi ekiplerinden Sassuolo'ya transfer olan Merih Demiral, Juventus ile anlaşmıştı. Genç yıldız için bir süre devam eden transfer görüşmeleri olumlu sonuçlanmış ve Juventus 21 yaşındaki oyuncu için 15 milyon Euro bonservis ödeyerek transfer etmişti.

Gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan Merih Demiral'a kulübü Juventus'tan da büyük destek geliyor.  Kısa sürede takıma uyum sağlayan ve takım arkadaşları ile birlikte geçirdiği uyumu sosyal medyada paylaşılan Merih Demiral'ın bir diğer paylaşımını kulübü Juventus yaptı.

Juventus sosyal medya hesabından Merih Demiral'ın görselini kullanarak  #FridayFeeling hashtagı ile yaptığı paylaşım kısa sürede büyük beğeni aldı.

İşte o paylaşım;

Juventus'tan Merih Demiral paylaşımı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...