Tgrt Haber
24 Aralık 2013 15:18

'Kadın basketbolunun kimliğini dünya görecek'

Özyer, TKBL'de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray Odeabank derbisinin dünyaya Türkiye'deki kadın basketbolunun kimliğini göstereceğini söyledi.

'Kadın basketbolunun kimliğini dünya görecek'
ozyer, tkbl, Kadın basketbolunun kimliğini dünya görecek,

Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, yaptığı açıklamada, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL),  Fenerbahçe ileGalatasaray Odeabank arasında yarın oynanacak derbinin fair-play içinde geçmesini istediklerini vurguladı. Bu sezon oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinin daha özel anlamları bulunduğunu ifade eden Özyer, şöyle konuştu: "Bunlar, kadın basketbolumuzun gelişimi ve dizaynı açısından önemli maçlar. Özellikle Türk oyuncularımız için. 2014 Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası Türkiye'de düzenlenecek. Hem saha içinde hem de saha dışında gösterilecek her türlü fair-play ve performans, dünyaya Türkiye'deki kadın basketbolunun kimliğini gösterecektir."
Ligde bu sezon oynadıkları 12 maçı da kazanarak namağlup lider durumda olduklarını hatırlatan Özyer, Fenerbahçe karşılaşmasından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...