Tgrt Haber
15 Ekim 2016 20:47

Kaf Kaf deplasmanda güldü

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında, Pınar Karşıyaka deplasmanda Gaziantep Basketbol'u uzatmalarda 75-73 yendi.

Kaf Kaf deplasmanda güldü
kafkaf, Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbo,

Maçın ilk periyodunu, çeyreğin son bölümünde daha etkili olan  Gaziantep Basketbol 15-12 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte daha organize oyun  sergileyen Pınar Karşıyaka, Ponitka'nın üst üste bulduğu sayılarla devreyi 35-30  önde kapadı.Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde Pınar Karşıyaka 25. dakikada  Ponitka'nın basketiyle farkı 7 sayıya kadar (37-44) yükseltti. Gaziantep  Basketbol 3. periyodun sonlarına doğru Ivanov, Balazic ve Denmon'ın skora  katkılarıyla oyunu dengeledi ve son bölüme 49-49 eşit skorla girildi. Son çeyreği de 63-63 berabere tamamlanan karşılaşma uzatmaya gitti.  İlk uzatma bölümüne etkili başlayan Pınar Karşıyaka, 43. dakikada farkı 5 sayıya  (63-68) çıkardı. Etkili oyununu sürdüren İzmir ekibi sahadan da 75-73 galip  ayrıldı. Maçın en skorer oyuncusu Gaziantep Basketbol'da 18 sayıyla oynayan  Ivanov oldu. Pınar Karşıyaka'da ise Dillard 14 sayıyla takımının en skorer ismi  olmayı başardı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...