Tgrt Haber
15 Haziran 2021 07:30

Kalp krizi geçiren Eriksen'den ilk açıklama

Danimarkalı oyuncu Christian Eriksen Finlandiya maçında kalp krizi geçirmişti. Tedavi altına alınan Eriksen’den ilk açıklama geldi. İtalyan basınına konuşan destek veren herkese teşekkür eden oyuncu “Pes etmeyeceğim ama bana ne olduğunu anlamak istiyorum” dedi.

Kalp krizi geçiren Eriksen'den ilk açıklama
Christian Eriksen,,danimarka,,euro 2020,,kalp krizi,

EURO 2020’deki Finlandiya maçında kalp krizi geçiren Danimarkalı Christian Eriksen, İtalyan basınına konuştu. Kendisine ne olduğunu anlamak istediğini belirten Eriksen, “Pes etmeyeceğim” dedi.

Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen, Finlandiya maçında yere yığılmıştı. Kalp masajıyla hayata döndürülen Eriksen kendisi için ilgiye minnettar olduğunu söyledi. Eriksen ocak ayında Tottenham’dan Inter’e transfer olmuştu. Yaşadığı kalp krizi sonrası İtalyan basınından La Gazetta dello Sport’a açıklamalarda bulunan ve destek gösteren herkese teşekkür eden Eriksen, “Teşekkürler, pes etmeyeceğim. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Ama bana ne olduğunu anlamak istiyorum” dedi.

Kalp krizi geçiren Eriksen'den ilk açıklama

ERİKSEN AŞI OLMAMIŞ

Eriksen ile WhatsApp aracılığıyla iletişim kurduklarını belirten Inter CEO’su Beppe Marotta, görüşmede dramatik anlar yaşadıklarını söyledi.  Danimarkalı sağlık görevlileri ile sık sık konuştuklarını ifade eden Marotta, bütün futbol dünyasının kalbinin Eriksen ile attığını ve oyuncunun daha iyi olacağını umduğunu söyledi. Eriksen’in koronavirüs olduğuna dair söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirten Marotta, ayrıca oyuncunun sezon içinde hiç koronavirüse yakalanmadığını söyledi. Marotta açıklamalarında ayrıca “Eriksen bildiğim kadarıyla aşı da olmadı” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...