Tgrt Haber
25 Aralık 2013 07:50

Karaman'dan yeni takımına ilk antrenman

Kayseri Erciyesspor'da kısa bir süre önce teknik direktörlüğe getirilen Hikmet Karaman yeni takımıyla ilk antrenmana çıktı.

Karaman'dan yeni takımına ilk antrenman
kayseri, kayseri erciyesspor, hikmet karaman, karaman'ın yeni takımı,

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'da kısa bir süre önce teknik direktörlük görevine getirilen Hikmet Karaman, takıma ilk antrenmanı yaptırdı. Ligin 16. haftasında Bursaspor'a mağlup olarak haftayı puansız kapatan mavi-siyahlı ekip, yenileme antrenmanı gerçekleştirdi. Hacı Boydak Tesisleri'ndeki antrenman, göreve yeni getirilen teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapıldı. Dün yapılan Bursaspor maçına ilk 11'de başlayan futbolcular antrenmanı hafif tempolu koşu ile tamamlarken, diğer futbolcular ısınma koşusu, pas kontrol ve dar alanda top çalışması yaptı. Karaman'ın antrenman öncesi kulüp tesislerini gezerek, yetkililerden bilgi aldığı görüldü.
Kayseri Erciyesspor, ligin ilk yarısının son haftasında iç sahada Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...