Tgrt Haber
14 Mart 2014 18:07

Kardemir Karabükspor, Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu

Süper Lig'in 25. hafta açılış maçında zirve mücadelesi veren Galatasaray deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu.

Kardemir Karabükspor, Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu
Galatasaray, Kardemir Karabükspor, Selçuk, Melo, Süper Lig,

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta açılış maçında Galatasaray, deplasmanda KardemirKarabükspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu. Mancini Sabri'ye ilk 11'de şans verdi. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak mücadelenin hakemi İlker Meral olacak. Meral'in yardımcılıklarını Volkan Narin ve Hakan Yemişken yapacak. Devler Ligi'nde önümüzdeki hafta kritik bir maça çıkacak olan sarı-kırmızılıların, zirve yarışı anlamında büyük önem taşıyan bu mücadelesi Lig TV'den naklen ekranlara gelecek. Dilerseniz bu zorlu mücadeleyi Skorer Canlı ve Görüntülü Anlatım Sayfası'ndan da takip edebilirsiniz.
Selçuk dönüyor, Melo kart sınırında!
Galatasaray'da sarı kart cezası nedeniyle geçen haftaki Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyen Selçuk İnan, Kardemir Karabükspor maçında takımdaki yerini alacak. Sarı-kırmızılı takımda 3 sarı kartı bulunan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo ise ceza sınırında bulunuyor. Melo, mücadelede sarı kart görmesi durumunda 26. haftadaki Kayserispor maçında görev yapamayacak. Galatasaray'da sakatlığı bulunan Emre Çolak'ın ise tedavisine devam ediliyor.
Kardemir Karabükspor'un muhtemel 11'i
Kardemir Karabükspor: Waterman, Mabiala, Erdem, İshak, Erkan, Sow, Hamroun, Musa, Furkan, İlhan, Eneramo
Galatasaray'ın ilk 11'i
Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Yekta, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...