Tgrt Haber
20 Haziran 2015 18:43

Karşıyaka bayrağı köprüye asıldı

Türkiye Basketbol Ligi'nin şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın bayrağı Boğaziçi Köprüsü'ne asıldı.

Karşıyaka bayrağı köprüye asıldı
pınar karşıyaka, Türkiye Basketbol Ligi,

Dün oynanan son maç için İzmir'den gelen Karşıyakalı taraftarlar, hatıra olsun diye bayrak manzaralı fotoğraf çektirme yarışına girdi. Türkiye Basketbol Ligi final serisinde Anadolu Efes'i 4-1'le geçerek 28 yıl sonra kupaya uzanan Pınar Karşıyaka yöneticilerinin, Boğaziçi Köprüsü'ne bayrak asmak için yaptıkları başvuru İstanbul Valiliği tarafından onaylandı.  Pınar Karşıyaka'nın 100 metrekarelik bayrağı bugün öğle saatlerinde iki yakayı bir araya getiren Boğaziçi Köprüsü'ne asıldı. Asılmasıyla birlikte bayrağı görmek isteyen yeşil-beyazlı takım taraftarları Ortaköy'e hücum etti. Bu anı ölümsüzleştirmek isteyen taraftarlar bayrak manzaralı fotoğraf çektirme yarışına girdi.

Taraftarlar, en son 1987'de şampiyon olduklarını hatırlatarak, 28 yıl sonra gelen şampiyonluk için çok mutlu olduklarını belirtti. Bazı taraftarlar takımlarının bayrağının Boğaziçi Köprüsü'ne asılmasından dolayı büyük gurur duyduklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...