Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ocak 2014 16:59

Kasımpaşa Beşiktaş maçı yeniden oynanacak

Tahkim Kurulu, TFF Yönetim Kurulu'nun Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar edilmesi yönünde aldığı kararı onadı.

Kasımpaşa Beşiktaş maçı yeniden oynanacak
Tahkim Kurulu, Kasımpaşa, Beşiktaş, Kasımpaşa Beşiktaş maçı, TFF Yönetim Kurulu

TFF'nin verdiği maçın yeniden oynanması kararı onandı. Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, TFF Yönetim Kurulu'nun Kasımpaşa -Beşiktaş maçının tekrar edilmesi kararında usul ve esasa aykırılık bulunmadığı anlaşıldığındanKasımpaşa Kulübü'nün konuyla ilgili itirazının reddedildiği belirtildi. Öte yandan, Beşiktaş Kulübü'nün, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının hükmen 3-0 lehlerine sonuçlandırılması veya maçın kural hatasının yapıldığı dakikadan itibaren oynanması yönündeki isteğinin de reddedildiği kaydedildi. Tahkim Kurulu, Kasımpaşa'nın Beşiktaş maçının tekrarına ilişkin yaptığı itirazı reddetti. Karşılaşma TFF'nin açıklayacağı bir tarihte yeniden oynanacak.
TAHKİM'DEN KASIMPAŞA'YA RET
Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, "Kasımpaşa A.Ş.'nin TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı karara itirazına ilişkin tüm dosya üzerinde yapılan müzakere neticesinde, TFF Yönetim Kurulu kararında usul ve esasa aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından yapılan başvurunun reddine ve esas hakkında karar verilmiş olduğundan uygulamanın durdurulması talebinin reddine oybirliğiyle karar verilmiştir" denildi.
NELER OLMUŞTU?
Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında yapılan lig mücadelesinde ev sahibi takımın futbolcusu Donk'un 30. dakikada saha içine giren ikinci topu eline alıp, ceza alanı içinde Beşiktaşlı futbolcu Almeida'nın kontrolündeki topa doğru atmış ve siyah-beyazlı ekibin atağını önlemişti. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Kulübü mücadelenin tekrar edilmesi için itirazda bulunmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu da Beşiktaş'ın bu başvurusunu oy çokluğu ile onaylamıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...