Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ocak 2014 14:27

Kasımpaşa Tahkim Kurulu'na gidecek

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Öksüz,"Beşiktaş maçıyla ilgili verilecek karar için detaylı incelememizi yapıp cuma günü Tahkim Kurulu'na başvuracağız" dedi.

Kasımpaşa Tahkim Kurulu'na gidecek
kasımpaşa, kasımpaşa tahkim kurulu'na gidecek, kasımpaşaspor,

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Spor Toto Süper Lig'de oynadıkları Beşiktaş maçının tekrarına ilişkin kararı için 17 Kasım Cuma günü Tahkim Kurulu'na itiraz edeceklerini söyledi. Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 15. haftasında 2-1 kazandıkları ancak futbolcuları Donk'un yaptığı bir hareket nedeniyle tekrarına karar verilen Beşiktaş maçıyla ilgili çok titiz bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Beşiktaş maçıyla ilgili verilecek karar için detaylı incelememizi yapıp cuma günü Tahkim Kurulu'na başvuracağız. Yasal olarak haklılığımızı ortaya koyacağız" dedi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i de eleştiren Öksüz, "Demirören, yaptığı açıklamada doğru veya yanlış değil, teknik bir karar verdiklerini söyledi. Bunu anlamış değilim. Bu ifade nasıl kullanılır. Kurullar doğru, TFF yanlış karar mı aldı? Bunlar hoş şeyler değil. MHK bu karara doğru derken, TFF bu kararı iptal etti ve yanlış karar verdi. Bunu anlamak mümkün değil" ifadelerini kullandı.
Lacivert-beyazlı kulübün başkan vekili Öksüz, Tahkim Kurulu'ndan çıkacak kararı iyi niyetleriyle ve sabırla bekleyeceklerini dile getirdi. Ellerindeki detaylı veriler doğrultusunda haklı olduklarını savunan Öksüz, "Gerçekten haklı olduğumuza inanıyoruz ama karar ne kadar haklı çıkar, buna güvenemiyoruz. Biz Kasımpaşa olarak efendiliğimizi asla bozmayacağız ve iyi niyetle, sabırla bekleyeceğiz. İnşallah, karar haklılığımızı ortaya koyar" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...