Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Nisan 2017 10:23

Kasımpaşa tur için sahaya çıkıyor

Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın sahasında 2-0 mağlup ettiği Çaykur Rizespor'la deplasmanda karşılaşacak.

Kasımpaşa tur için sahaya çıkıyor
kasımpaşa,çaykurrizespor,

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 yenilerek Avrupa Ligi'ne katılma hedefinde ağır bir darbe alan lacivert-beyazlılar, Çaykur Rizespor'u mağlup ederek hem yarı finale çıkmak hem de Avrupa'ya bir adım daha yaklaşmak istiyor.Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele ettiği B Grubu'nu rakibi Çaykur Rizespor'un önünde 15 puanla lider tamamlayan lacivert-beyazlılar, son 16 turunda ise Osmanlıspor'u elemeyi başarmıştı. Lacivert-beyazlılar, çeyrek final ilk maçında ise sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etmişti.Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa arasında Çaykur Didi Stadı'nda saat 18.00'de oynanacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...