Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ekim 2015 18:43

Kayserispor galibiyete kilitlendi

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, milli maçlar dolayısıyla lige verilecek araya moralli girmek istediklerini söyledi.

Kayserispor galibiyete kilitlendi
kayserispor,

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacakları karşılaşmayı kazanarak, milli maçlar dolayısıyla lige verilecek araya moralli girmek istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı ekip, Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Kafkas yönetiminde Kadir Has Tesisleri'nde sürdürdü. Isınma ve koşuyla başlayan idman, daha sonra taktik çalışmayla devam etti.

Antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Kafkas, son haftalarda hiç beklemedikleri kötü sonuçlar almanın üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.

Gençlerbirliği karşısında 3 puana ulaşarak, yeniden çıkışa geçmeyi hedeflediklerini dile getiren Kafkas, şöyle devam etti:

"Gençlerbirliği maçını kazanarak, lige verilecek araya moralli girmek istiyoruz. Son 3 haftadır istediğimiz sonuçları alamadık. Bu hafta bunu Gençlerbirliği karşısında telafi etmeyi arzu ediyoruz. 3 haftadır kazanamamamız moralsizliğe sebep oluyor. Fakat bu 3 maçta, bu takım 9 puan da çıkarabilirdi ama olmadı. Oynanan oyun maçların hakkı değil, sadece skor konusunda sıkıntı var. Bunları atlatmak zorundayız. Yapılan hataları tekrarlamamak önemli. Bu hafta, bu hataların üzerinde durduk, çalıştık. Umarım bu maçta bunları yapmayıp, 3 puanı alırız."

Kafkas, bir soru üzerine hakemlikten istifa eden Deniz Çoban'ın onurlu davranış sergilediğini ifade etti.

Deniz Çoban'ı tanıdığını dile getiren Kafkas, "Deniz hoca bir hakem talihsizliği yaşadı, vicdanının sesini dinledi, onun adına çok üzgünüm. Keşke böyle olmasaydı, hakemliği başka türlü bıraksaydı fakat bir karar aldı. Buna da saygı duymak gerekiyor. Hakemlere olan güvenimiz tam, daha iyi olacaklar" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...