Tgrt Haber
17 Temmuz 2019 09:01

Kayserispor'un Avusturya Kampı Başladı

İstikbal Mobilya Kayserispor'un Avusturya kampı dün akşam üstü yaptığı antrenman ile başladı.

Kayserispor'un Avusturya Kampı Başladı
Kayserispor,,Kayserispor Avusturya kampı,,Kayserispor hazırlık maçı,

İstikbal Mobilya Kayserispor, Avusturya kampı için gittiği Seefeld bölgesine öğlen saatlerinde ulaştı. Bir kaç saat dinlenen sarı-kırmızılı takım, akşam üstü Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde ilk antrenmanını yaptı. Isınma hareketleri ve top kontrolü ile başlayan antrenman çift kale maç ile sonlandı. 
Teknik Direktör Hikmet Karaman çift kale maçta oyuncuları sık sık uyardı.  Öte yandan İstikbal Mobilya Kayserispor, Avusturya kampında 4 hazırlık maçı oynayacak. 
İlk etap kamp çalışmalarını Kayseri'de tamamlayarak ikinci etap kamp çalışması için Avusturya'nın Seefeld kentinde giden İstikbal Mobilya Kayserispor, 2 haftalık süreçte 4 hazırlık maçı oynayacak. İstikbal Mobilya Kayserispor Sportif Direktörü Erdem Kemaloğlu, "Önümüzdeki 2 hafta boyunca Avusturya'da kamp çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu zaman zarfında 4 hazırlık maçı oynayacağız" dedi. 
Sarı Kırmızılılar, İspanya'nın Eibar, Avusturya'nın Red Bull Salzburg, Almanya'nın Freiburg ve İtalya'nın Genoa takımları ile hazırlık maçı yapacak. Sarı kırmızılı takımın maç takvimi şöyle: 
21 Temmuz: Eibar (İspanya) 
24 Temmuz: Red Bull Salzburg (Avusturya) 
26 Temmuz: Freiburg (Almanya) 
30 Temmuz: Genoa (İtalya) 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...