Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Aralık 2021 10:47

Kenan Koçak kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe teknik direktörü Kenan Koçak mı olacak?

Fenerbahçe Beşiktaş maçı berabere sonuçlanmasının ardından sarı lacivertli taraftarlar ''Vitor Pereira istifa ve Ali Koç istifa'' tezahüratlarında bulundu. Beşiktaş derbisi sonrası Fenerbahçe yönetimi olağanüstü toplanırken teknik direktör Vitor Pereira ile yolları ayırma kararı aldığı iddia edildi. Peki Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak? Kenan Koçak kimdir, kaç yaşında?

Kenan Koçak kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe teknik direktörü Kenan Koçak mı olacak?
fenerbahçe,ali koç,vitor pereira,kenan koçak,futbol

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 2-2 beraberlikle sonuçlanırken taraftarlar teknik direktör istifa tezahüratlarında bulundu. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe yönetimi acil toplandı. İddialara göre yönetim arka arkaya gelen mağlubiyet ve puan kaybı nedeniyle Vitor Pereira ile devam etmeme kararı aldı. Fenerbahçe yeni teknik direktörü için Kenan Koçak ismi gündeme geldi.

KENAN KOÇAK KİMDİR? 

Kenan Koçak 5 Ocak 1981 tarihinde Kayseri’de dünyaya geldi. Alman vatandaşlığı da bulunan Kenan Koçak futbol kariyerine 2000-01 yılında SV Waldhof ile antrenmanlara çıkmaya başladı. 2001-02 sezonunda üçüncü ligdeki SV Waldhof II takımı ile kariyerinin ilk maçına FC 08 Villingen karşısında çıktı.

Kenan Koçak 2002'de Mannheim'a geri dönerken sezona ikinci takımda başlasa da sezon sonunda 2.Bundesliga’da oynayan A takımda forma giydi. Daha sonraki yıllarda SSV Reutlingen, ASV Durlach, 1.FC Pforzheim gibi takımlarda oynadıktan sezonun sonlarına doğru kadroya giren Kenan Koçak geçirdiği sakatlık nedeniyle futbolu bıraktı. 

Kenan Koçak kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe teknik direktörü Kenan Koçak mı olacak?

KENAN KOÇAK HANGİ TAKIMI ÇALIŞTIRIYOR? 

Fenerbahçe teknik direktör adayları arasından gösterilen Kenan Koçak futbol kariyenin ardından kariyerine teknik direktör olarak devam etti. 2008-09 sezonda SV Waldhof'un antrenörlerinden biri oldu. Bir sezon sonra yerel takımlardan FC Türkspor Mannheim'ı yöneterek ilk kez antrenörlük yapan Koçak, bir sonraki sezon ise şehrin en büyük ikinci takımı VfR Mannheim’ı çalıştırdı. Orada geçirdiği iki sezonda beşinci ligi ikinci ve üçüncü olarak tamamlayarak başarılı oldu. 2013-14 sezonunda SV Waldhof'a bu sefer teknik direktör olarak döndü. 
Waldhof'te geçirdiği iki sezon sonrasında 2015-16 sezonu sırasında Hennef şehrindeki Hennes Weisweiler Akademisi'nde teknik direktörlük eğitimini tamamladı. 2021 yılında Kenan Koçak, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un ekibine dahil oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Almanya vatandaşlığı da bulunan Koçak ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ KENAN KOÇAK MI OLACAK? 

Kenan Koçak Fenerbahçe Beşiktaş derbisini Şükrü Saraçoğlu’nda Stefan Kuntz ile izledi. Taraftarlar ''Vitor Pereira istifa'' tezahüratları yaparken yönetimin teknik direktör görevi için Kenan Koçak ismine sıcak baktığı iddia edildi. 40 yaşındaki teknik adamın ise teklife sıcak baktığı biliniyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Kenan Koçak ile derbi sırasında tribünde görüştüğü iddia ediliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...