Tgrt Haber
25 Kasım 2021 13:48

Kerem Aktürkoğlu kimdir, kaç yaşında? Galatasaray Kerem Aktürkoğlu kaç yıllık sözleşme imzaladı?

Galatasaray’ın gözde oyuncusu Kerem Aktürkoğlu sergilediği üstün performansı ile Avrupa takımlarının dikkatini çekti. Genç futbolcuyu transfer etmek isteyen 8 Avrupa takımı izledi. Peki Kerem Aktürkoğlu kimdir, kaç yaşında? Kerem Aktürkoğlu Galatasaray kaç yıllık sözleşme imzaladı?

Kerem Aktürkoğlu kimdir, kaç yaşında? Galatasaray Kerem Aktürkoğlu kaç yıllık sözleşme imzaladı?
kerem aktürkoğlu,galatasaray,futbol,transfer

Galatasaray forması giyen genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu için 8 takım harekete geçti. Avrupa’dan gelen 8 futbol kulübünün scout ekipleri UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Marsilya maçında Kerem Aktürkoğlu’nun performansını izleyecek. İşte Galatasaray’ın Kerem Aktürkoğlu kararı.

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY KAÇ YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI? 

Kerem Aktürkoğlu UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansıyla Avrupalı takımları etkiledi. UEFA Galatasaray Marsilya maçı sırasında yıldız oyuncuyu transfer etmek isteyen 8 Avrupa takımı scoutlarına akreditasyon yaptırdı. Peki hangi takımlar Kerem Aktürkoğlu için geldi? 

  • Fransa'dan Lille ve Lyon, 
  • Almanya'dan Stuttgart, Wolfsburg ve Frankfurt, 
  • İtalya'dan Roma ve Atalanta 
  • İspanya'dan Valencia 

Süper Lig devre arasında Kerem Aktürkoğlu transfer teklifi gelmesi beklenirken Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesi uzattı. Galatasaray ile yeni sözleşme imzalayan 23 yaşındaki futbolcu, "Uzun yıllar boyunca Galatasaray'a katkı verip şampiyonluklar yaşamak istiyorum." dedi.

Kerem Aktürkoğlu kimdir, kaç yaşında? Galatasaray Kerem Aktürkoğlu kaç yıllık sözleşme imzaladı?

KEREM AKTÜRKOĞLU KİMDİR? 

Muhammed Kerem Aktürkoğlu 21 Ekim 1998 yılında Kocaeli’nde dünyaya geldi. Futbol kariyerine Gölcükspor altyapısında 2011 yılında başladı. Aktürkoğlu daha sonra 2013 yılında Hisareynspor'adahil oldu. 2014 yılında Medipol Başakşehir altyapısında forma giydi daha sonra 2015'te profesyonel sözleşme imzaladı. 2016 yılında kiralık olarak Bodrumspor'da top koşturan Kerem Aktürkoğlu 2018 yılında takımdan ayrılarak bedelsiz olarak Karacabey Belediyespor'a katıldı. Kerem Aktürkoğlu Galatasaray serüvenine 2020 yılında başladı. Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalaya Kerem Aktürkoğlu ilk sezon 850 bin, 2. sezon 900 bin 3 ve 4. sezonlarda ise 950 bin ₺ kazanacak. 

Kerem Aktürkoğlu yaz transfer döneminde Galatasaray dışında Hannover 96 ve Fenerbahçe tarafından istendi.  Aktürkoğlu, 17 Nisan 2021 tarihli Göztepe Galatasaray maçında üç gol atarak hat-trick yaptı ve böylece 2016 Aralık ayından bu yana Galatasaray formasıyla hat-trick yapan ilk yerli futbolcu unvanına sahip oldu. Kerem Aktürkoğlu Sezon performansı sonrası Şenol Güneş tarafından millî takıma davet edildi. Orta saha mevkiinde oynayan Kerem Aktürkoğlu son olarak Galatasaray Fenerbahçe maçı performansıyla gündeme geldi. 

Yıldız futbolcu için UEFA Galatasaray Marsilya maçını 8 Avrupalı takım izleyecek. Galatasaray taraftarı, sosyal medyadan yönetime bir an önce imzaların atılması için baskı yapmaya başladı. Kerem Aktrükoğlu için devre arasından transfer teklifinde bulunacağına kesin gözle bakılıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...