Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Eylül 2017 13:56

Kerim Avcı, yeniden Altınordu’da

Altınordu, 2014-2015 sezonunda kırmızı-lacivertli formayı giyen eski oyuncusu Kerim Avcı ile 2 yıl aradan sonra yeniden anlaştı.

Kerim Avcı, yeniden Altınordu’da
altınordu,,izmir,,kerim avcı,

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Kerim Avcı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 1989 Almanya doğumlu orta saha oyuncusu Kerim Avcı, Türkiye'de ilk kez Kayseri Erciyesspor’da görev yaptı. 2014-2015 sezonu devre arasında Altınordu’ya transfer olan tecrübeli futbolcu, daha sonra sırasıyla Balıkesirspor Baltok ve Demir Grup Sivasspor’da oynadı. Türkiye kariyerinde 15 Süper Lig, 66 TFF 1. Lig, 15 Türkiye Kupası maçına çıkan Kerim Avcı, toplam 19 kez gol sevinci yaşadı. 2014-2015 sezonunun ikinci yarışımda Altınordu forması giyen Kerim Avcı, o dönemde 17 maçın tamamında oynarken, 5 de gol atmıştı. 
Altınordu’ya dönmekten çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, yapıyı yakından tanıdığını söyledi. “İnandığım bir kulüpte olmak çok güzel” vurgusu yapan Kerim Avcı, “Altınordu, kısa bir süre forma giymeme rağmen çıkış yapmamı sağladı. Bunda idari ve teknik ekibin yaklaşımları kadar sağlanan aile ortamı da etkili oldu. Mirkan Aydın ve Erdoğan Yeşilyurt gibi dostlarla yeniden bir araya geleceğim. Büyümelerine tanıklık ettiğim gençlerle el ele vereceğim. Bu nedenle tercihimi Altınordu’dan yana kullandım” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...