Tgrt Haber
29 Aralık 2015 21:03

Khimki son saniyede Moskova'yı devirdi

Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu'nda Rus ekipleri arasında oynanan ilk hafta maçında Khimki, CSKA Moskova'yı 91-89 yendi.

Khimki son saniyede Moskova'yı devirdi
Khimki, moskova,

Başkent Moskova'daki Krylatskoe Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın  ilk yarısı 51-41 CSKA Moskova'nın üstünlüğüyle tamamlandı. Khimki, ikinci  yarıdaki performansıyla mücadelede farkı kapatıp, bir ara öne geçerken, son  dakikaya 89-89 berabere girildi. Ev sahibi takım bitime 1 saniye kala Alexey Shved'in basketiyle 91-89  öne geçti. CSKA Moskova'nın molasından sonra Milos Teodosic üç sayılık atışında  isabet sağlayamadı ve Khimki, çekişmeli geçen maçtan 91-89 galip ayrıldı. Khimki'den Alexey Shved, 28 sayıyla maçın en skorer ismi olurken,  Tyrese Rice 22, James Augustine de 12 sayıyla galibiyete katkı sağladı. CSKA  Moskova'da ise Nando de Colo'nun 20, Milos Teodosic'in 18, Cory Higgins'in 16  sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...