Tgrt Haber
23 Haziran 2014 17:39

Kiğılı, 'Şike davasında ortalık daha çok karışacak'

Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, futbolda şike davasında yeniden yargılama kararıyla ilgili yaptığı ilk açıklamada "Yeni deliller sunacağız, ortalık daha da karışacak" dedi.

Kiğılı, 'Şike davasında ortalık daha çok karışacak'
fenerbahçe, abdullah kiğılı, şike davası,

Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, "yeniden yargılama" ile ilgili TRT Spor'a çok özel açıklamalarda bulundu. 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şike davasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında yeniden yargılama kararı vermesi sarı lacivertli camiada sevinçle karşılandı. Konu hakkında TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Kiğılı, bu kararla birlikte yeni delillerin ortaya çıkacağını ve ortalığın karışacağını sözlerine ekledi.
KİĞILI'NIN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDE:
"Yeni deliller çıkacak. O günlerde istenilmeyen, gelmesi gereken kişiler kabul edilmemişti. Bunların hepsi ortaya çıkacak. Ortalık çok karışabilir onu da söyleyeyim. Bu kolay bir iş değil. 3 yıldır üzerimizdeki bu yük yavaş yavaş kalkacak. Mahkeme heyetinden talep ettiğimiz o kişiler yeniden mahkemeye gelecek. Savcı da mütaalasında bundan bahsetmişti. Yeni delillerimiz var. İlk kez sunacağımız deliller olacak. Bunların hepsini sunacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...