Tgrt Haber
05 Şubat 2020 14:45

Kırklareli’de Fenerbahçe izdihamı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Kırklarelispor ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği mücadele öncesinde, Atatürk Stadı çevresinde uzun kuyruklar meydana gelirken, stat kapılarında da izdiham oluştu.

Kırklareli’de Fenerbahçe izdihamı
Ziraat Türkiye Kupası,,Kırklarelispor,,Fenerbahçe,

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Kırklarelispor ile Fenerbahçe, Kırklareli’de karşı karşıya gelirken, kentte de tam anlamıyla coşku hakimdi.

Stad hınca hınç doldu

Bundan önceki 3 turda Ankaragücü, Gaziantep FK ve Başakşehir gibi 3 Süper Lig ekibini eleyen Kırklarelispor’un çeyrek finaldeki rakibi Fenerbahçe olurken, Kırklareli Atatürk Stadı maç öncesinde hınca hınç doldu.

Kırklareli’de Fenerbahçe izdihamı

Balkonlarda yer kalmadı

Tribünlerde yer kalmazken, stadı gören evlerin balkonlarında da yer kalmadı. Maça girmek isteyen ancak bilet bulamayan taraftarların stada girişini önleyebilmek için polisler de dikkatli şekilde çalıştı.

Kırklareli’de Fenerbahçe izdihamı

Güvenlik önlemi alındı

Karşılaşma öncesinde Kırklareli Emniyeti’nin aldığı yoğun güvenlik önlemleri dikkatlerden kaçmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...