Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Haziran 2022 09:17 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 10:33

Tecrübeli hakem gösterdiği kırmızı kart yüzünden canından oldu! Katil çete üyesi çıktı

Futbol dünyası yeşil sahada yaşanan hakem cinayetiyle sarsıldı. El Salvador'da oynanan bir maçta kırmızı kart gösteren deneyimli hakem Jose Arnoldo Amaya, bir anda futbolcular ve taraftarların saldırısına uğradı. Korkunç olayda hakem Amaya hayatını kaybetti.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
hakem

Yeşil sahalarda hakemlere yönelik şiddete bir yenisi daha eklendi. Ancak korkunç saldırı cinayetle sonlandı. El Salvadorlu hakem Jose Arnoldo Amaya, geçen hafta sonu San Salvador'daki Toluca stadyumunda oynanan amatör bir maçta taraftarlar ve oyuncular darbedildi.

Feci olay, 20 yıllık tecrübeye sahip hakemin bir oyuncuya ikinci sarı kart göstermesinin ardından yaşandı. İç kanamayla hastaneye kaldırılan 63 yaşındaki hakem kısa süre sonra hayatını kaybetti.

Tecrübeli hakem gösterdiği kırmızı kart yüzünden canından oldu! Katil çete üyesi çıktı

FEDERASYON SALDIRIYI KINADI

Federasyondan yapılan açıklamada; "Ülkedeki farklı spor salonlarında meydana gelen tüm şiddet eylemlerini kınıyoruz. Federasyon olarak hakem Jose Arnoldo Amaya'nın başına gelenleri kınıyoruz ve yetkililerin hakemin öldürülmesinden sorumlu olanları bulabileceklerine inanıyoruz" dedi.

KATİL ÇETE ÜYESİ ÇIKTI

Katil Juan Manuel Cruz Lorenzana, Mao Mao adlı çetenin "homoboy" rütbesine sahip bir üyesi çıktı. Dün tüm istihbarat ve soruşturma birimleri Miramonte bölgesinde hakem José Arnoldo Amaya'nın öldürülmesi olayının arındann onu yakalamak için harekete geçmişti. Katil kıskıvrak yakalandı.

Tecrübeli hakem gösterdiği kırmızı kart yüzünden canından oldu! Katil çete üyesi çıktı

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...