Tgrt Haber
27 Eylül 2015 21:31

Kjaer ve Tosic çıldırttı

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbiye Simon Kjaer ve Dusko Tosic damga vurdu.

Kjaer ve Tosic çıldırttı
Spor Toto Süper Lig, beşiktaş, Tosic, Kjaer,

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmaya Simon Kjaer ve Dusko Tosic damga vurdu. Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalan ve Beşiktaş derbisi ile yeniden sahalara dönen Kjaer, derbinin ilk 30 dakikasındaki performansıyla sarı-lacivertli taraftarları adeta çıldırttı. Daha önce Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmada kendi kalesine gol atan Kjaer, Beşiktaş'ın attığı iki golde de başrol oynadı. Beşiktaş'ın attığı ilk golü kendi kalesine yollayan Kjaer, Mario Gomez'in ikinci golünde ise pozisyon hatası yaparak siyah-beyazlı takımın ikinci golüne sebebiyet verdi. Beşiktaş'ın iki golünde de kritik hatalar yapan Kjaer'e sarı-lacivertli taraftarlar tepki gösterdi.

TOSIC DE KENDİ KALESİNE ATTI

Fenerbahçeli taraftarlar Simon Kjaer'i eleştirirken; Beşiktaşlı taraftarlar ise Tosic'i hedef adam haline getirdi. Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği le deplasmanda oynanan ve 1-1'lik beraberlikle sona eren karşılaşmada kendi kalesine gol atan Tosic, Fenerbahçe karşısında da kendi kalesine gol attı. Beşiktaşlı taraftarların büyük tepkisini çeken Tosic, siyah-beyazlı formayı giydiğinden bu yana beklenen performansı sergileyememişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...