Tgrt Haber
02 Aralık 2014 18:35

Klopp'un inancı tam

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, 2 yıl önceye oranla daha başarılı bir teknik adam olduğunu iddia etti.

Klopp'un inancı tam
borussia, klopp, inanç,

Lig tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçirerek 11 puanla son sırada yer alan Borussia Dortmund'da, teknik direktör Klopp, Frankfurt'ta bir organizasyonda yaptığı açıklamada, "Görevi bırakmıyorum. Dortmund isteyene kadar görevimin başındayım" dedi. Mücadeleci bir yapıya sahip olduğunu belirten Alman teknik adam, "Ben bir savaşçıyım ve 2012'dekinden çok daha iyiyim ama bu durumu lig tablosuna yansıtamıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Ligdeki son maçta Eintracht Frankfurt'a 2-0 yenilen Borussia Dortmund'ta, bazı taraftarların takımı ıslıklamasını da değerlendiren Klopp, "Eleştirileri tamamen anlayabiliyorum. Bunlar gayet insani ve tamamen normal tepkiler ama ıslıklayan herkesin, verdiği tepkinin çözüme ne katkı sağlayacağını kendisine sorması gerekiyor. Bence, durum gösterilen kadar içler acısı değil" ifadesini kullandı.

Borussia Dortmund taraftarlarına esprili bir şekilde çağrıda bulunan Klopp, "Takımınızdan sadece başarı bekliyorsanız, Bayern Münih'e geçin" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...