Tgrt Haber
25 Nisan 2016 10:03

Kocaelispor taraftarı şampiyonluğu kutladı

Yeniden profesyonel liglere dönen Kocaelispor, şampiyonluk maçının ardından Kocaeli’ye dönerek kendisini bekleyen vatandaşlar ile buluştu.

Kocaelispor taraftarı şampiyonluğu kutladı
Kocaelispor

Yıllarca Süper Lig’de top koşturduktan sonra kulübün borçları nedeniyle günden güne gerileyen ve Bölgesel Amatör Lig’e kadar düşen Kocaelispor, bugün Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda Sultangazispor ile oynadığı play-off maçını 2-0’lık skor ile kazanarak yeniden profesyonel liglere döndü. Eskişehir’de tarafsız sahada oynanacak maçı izlemek için Kocaeli’den 15 bin taraftar sabahın erken saatlerinde otobüsler ile Eskişehir’e giderek stadı tıklım tıklım doldurdu. Kocaelispor’un maçı kazanmasının ardından sokaklara dökülen vatandaşlar, gönüllerini verdikleri takımlarının tekrar profesyonel liglere dönmesini kutladı.
SEZON BOYU HAYALİNİ KURDUKLARI KUTLAMAYI YAPTILAR 
Sezon boyunca Kocaelispor’un tüm maçlarında “Şampiyon olun bu sene, kutlayalım Fethiye caddesinde” şeklinde sloganlar atan taraftarlar, Kocaeli’nin en önemli caddelerinden biri olan Fethiye caddesinde toplanarak sezon boyunca sözünü ettikleri kutlamayı gerçekleştirdi. Saat 20.00 sularında başlayan kutlama gösterileri, saat 22.30 sularında Kocaelispor takım otobüsünün de alana gelmesi ile birlikte iyice coştu. Bir anda bastıran sağanak yağışa bile aldırış etmeyen taraftarlar, takımlarını bir an bile olsun yalnız bırakmadan kutlama yaptılar. Kutlamalar takım otobüsünün alandan ayrılması ile sona erdi. Kocaelispor önümüzdeki sezonda Türkiye 3. Lig’de mücadele edecek.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...