Tgrt Haber
25 Aralık 2015 10:54

Kocaman, 'Beşiktaşlı hiçbir futbolcuya özel önlem almayacağız'

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligdeki hiçbir oyuncuya özel önlem almadıklarını, Beşiktaş maçında da bu tutumlarının devam edeceğini söyledi.

Kocaman, 'Beşiktaşlı hiçbir futbolcuya özel önlem almayacağız'
beşiktaş,torku konyaspor,

Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacakları maçla ilgili değerlendirmede bulunan Kocaman, son 3 maçtan galibiyetle ayrıldıklarını, takımın moralinin iyi olduğunu ifade etti.
Beşiktaş'ın ligin en formda takımlardan biri olduğunu ve kadrosunda önemli oyuncuları barındırdığını belirten Kocaman, "Ligdeki takımlardan hiçbir oyuncuya özel önlem alarak oynamadık. Beşiktaş maçında da öyle olacak. Beşiktaşlı hiçbir futbolcuya özel önlem almayacağız. Şampiyonluğa oynayan takımlarda her futbolcunun oyuna bir şekilde etki etme şansı var. Takım savunmasını bütün bir şekilde yapmalıyız. Onları da bütün düşünüp, 'neler yapabiliriz' onu düşünmemiz gerekiyor" diye konuştu.
Kocaman, "Beşiktaş maçı öncesi 26 puanımız var. Teknik heyet olarak biz, çalıştığımız oyuncu grubu ve yönetim kurulu vahim bir hata yapmazsa, ikinci yarıda da bu puanları yakalayabiliriz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...