Tgrt Haber
05 Ağustos 2021 13:14

Fenerbahçe transfer heyecanı: Kolasinac İstanbul'a geliyor!

Süper Lig için geri sayım başladı. Fenerbahçe transfer haberlerini arka arkaya duyururken gündeme ''Fenerbahçe Kolasinac ile anlaştı mı? Fenerbahçe Kolasinac transferi ne durumda?'' soruları gündeme geldi.

Fenerbahçe transfer heyecanı: Kolasinac İstanbul'a geliyor!
Kolasinac,Kolasinac transferi,fenerbahçe kolasinac transferi

Süper Lig heyecanı devam ederken kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe Kolasinac için temaslarına devam ediyor. Teknik Direktör Vítor Pereira’nın Caner Erkin ve Sinan Gümüş’u kadro dışı bırakmasının ardından sol bekte kimin mücadele edeceği merak konusu olmuştu. Vítor Pereira yeni sezon için Kolasinac transferini gerçekleştirmek istiyor. 

FENERBAHÇE KOLASİNAC TRANSFERİ  

Transfer çalışmalarına hız kesmenden devam eden Fenerbahçe Kolasinac transferi için çalışmaları sürüyor. Arsenal’da top koşturan Kolasinac yeni sezonda Arsenal kadrosunda olmayacağı düşünülüyor. Bu gelişmenin üzerine Fenerbahçe uzun süredir kadrosuna dahil etmek istediği Sead Kolasinac ile görüşmelere başladı. Kolasinac transferi için Mesut Özil’in de devreye girdiği konuşuluyor.  

KOLASİNAC KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?  

Kolasinac, 20 Temmuz 1993 tarihinde dünyaya geldi. Bosna Hersekli sol bek oyuncusu olan Kolasinac, Almanya’da doğdu. Günümüzde Arsenal’de forma giyen Sead Kolasinac, 1.83 boyundadır. Başarılı oyuncu Arsenal profesyonel kariyeri boyunca 113 maça çıktı. Sead Kolasinac bu karşılaşmalarda 5 gol atıp 15 asist gerçekleştirdi. Bu zamana da Kolasinac’ın oynadığı takımlar:  

  • 2001-2009, Karlsruher SC 
  • 2009-2010, TSG 1899 Hoffenheim 
  • 2010, VfB Stuttgart 
  • 2011-2012, Schalke 04 

KOLASİNAC İSTANBUL'A NE ZAMAN GELİYOR? 

Fenerbahçe'nin yoğun çabalarının ardından anlaşmaya son adımların kaldığı Kolasinac iddialara göre önümzüdeki günlerde İstanbul'da olacak. Arsenal ile bonservis sorununu çözen başarılı sol bek, Fenerbahçe ile 3 yıllık kontrat üzerinden prensipte anlaştığı söyleniyor. 

Fenerbahçe transfer heyecanı: Kolasinac İstanbul'a geliyor!

FENERBAHÇE KOLASİNAC TRANSFERİNDE MESUT ÖZİL HAMLESİ  

Geçtiğimiz ocak ayında Arsenal’den Mesut Özil’i kadrosuna katan Fenerbahçe aynı taktikle 28 yaşındaki Kolasinac transferini gerçekleştirmek istiyor. Fenerbahçe Kolasinac transferi için Mesut Özil’den yardım alan sarı lacivertliler başarılı savunma oyuncu için senelik 1.8 milyon Euro maaş ödemeyi planlıyor. Yıllık maaşı 5.5 milyon Euro olan yıldız oyuncu, Fenerbahçe’den Alacağı maaştan geriye kalacak 3.7 milyon Euro’yu Arsenal’dan almak istiyor. Ancak İngiliz kulübü Kolasinac için 2.5 milyon Euro ödemeyi kabul ediyor. Görüşmeler devam ederken Fenerbahçe Kolasinac için sıkı bir pazarlık yapmayı amaçlıyor. Mesut Özil’in görüşmelerede arabulucuk yaptığı biliniyor.  

Fenerbahçe Kolasinac ile anlaştı mı? Fenerbahçe Kolasinac transferi ne durumda? Kolasinac İstanbul'a ne zaman gelecek? sorularını cevapladık. Siz de Fenerbahçe Kolasinac transferi hakkında sorularınızı yorumlara yazabilirsiniz. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...