Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Şubat 2015 20:09

Kompany, 'Barcelona bile istese gitmem'

Manchester City'nin Belçikalı yıldızı Vincent Kompany, "Barcelona bile istese buradan gitmem" dedi.

Kompany, 'Barcelona bile istese gitmem'
.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de oynayan Belçikalı Vincent Kompany, kulübünde çok mutlu olduğunu ve Barcelona dahil hiçbir kulübe gitmeyi düşünmediğini söyledi. İngiliz basınına konuşan Kompany, Manchester City'de oynamaktan zevk aldığını vurgulayarak, "Kulübümden ayrılmak gibi bir planım yok. Burada edindiğim tecrübeleri başka bir takımda yaşayabileceğimi hayal bile edemiyorum" dedi. Belçikalı defans oyuncusu, kulübüyle arasında gönül bağı olduğunu belirterek, "Kenti ve taraftarı çok seviyorum. Barcelona bile istese buradan gitmem" ifadesini kullandı.

İngiliz basınında, Manchester City'den kazandığı haftalık 200 bin sterlinin çok bulunması gerekçesiyle eleştirilmesini de değerlendiren 28 yaşındaki futbolcu, "Futbol, güvenlik görevlisinden, antrenörüne kadar içinde büyük bir ekonomiyi barındırıyor. Cristiano Ronaldo ve Sergio Aguero milyonlarca çocuğa ilham oluyor. Futbolcuların çok para kazandığı görüşüne katılıyorum. Bu sektörün kazancına bakılınca, bizim de bundan faydalanmamız normal" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...