Tgrt Haber
28 Ocak 2022 22:53

Konan resmen Fenerbahçe’de! Reims başkanı teklifi duyurdu

Ara transfer döneminde sessizliğini koruyan Fenerbahçe aradığı sol beki Fransa’da buldu. 26 yaşındaki Fildişi Sahilli sol bek oyuncusu Ghislain Konan'ın transferinde son aşamaya gelinirken kulübün başkanı Jean-Pierre Caillot sarı-lacivertli ekiple anlaştıklarını duyurdu.

Konan resmen Fenerbahçe’de! Reims başkanı teklifi duyurdu
fenerbahçe,sol bek,Ghislain Konan

12 Ocak’ta başlayan ara transfer döneminde sessiz kalan Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın talepleri doğrultusunda harekete geçildi. İsmail Kartal’ın yönetime ‘sol bek’ isteğini iletmesinin ardından harekete geçen sarı lacivertli ekip Fransa Ligue 1 ekiplerinden Stade de Reims'te forma giyen Fildişi Sahilli sol bek Ghislain Konan'ın transferinde son aşamaya geldi. 

“FENERBAHÇE’NİN TEKLİFİ BİZE UYUYOR”

Fransız basınından Lunion'da yer alan habere göre Stade de Reims Başkanı Jean-Pierre Caillot, Ghislain Konan transferi için Fenerbahçe ile anlaştıklarını belirterek, "Sözleşmesini uzatmak istediğimiz Konan için teklifler aldık. Ancak belli ki menajeri başka bir takımda oynamasını istiyor. Fenerbahçe'nin transfer teklifi bize uyuyordu ancak futbolcuyla da anlaşmaları gerekiyor" dedi.

17 MAÇTA 1 GOL 2 ASİST

 Bu sezon Fransız ekibinde 17 maçta forma giyen futbolcu, 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Konan resmen Fenerbahçe’de! Reims başkanı teklifi duyurdu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...