Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ocak 2022 16:36 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Konyaspor: 0 - Sivasspor: 1... Konyaspor evinde ilk kez mağlup

Spor Toto Süper Lig’in 20'nci haftasında zirvenin en büyük takipçisi Konyaspor, evinde Sivasspor'u ağırladı. Karşılaşma konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona ererken, bu sonuçla birlikte yeşil beyazlı ekip evinde ilk kez mağlup oldu.

Konyaspor: 0 - Sivasspor: 1... Konyaspor evinde ilk kez mağlup
Süper Lig,Konyaspor,Sivasspor

Süper Lig'de heyecan 20'nci hafta karşılaşmaları ile sürüyor. Zirvenin en yakın takipçisi olan Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Sivasspor'u ağırladı. Karşılaşma konuk ekip Sivasspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona ererken, Sivasspor'a galibiyeti getiren golü 66'ncı dakikada Leke James kaydetti.

Konyaspor, Süper Lig'de bu sezon çıktığı 20 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken, evindeki ilk kaybını Sivasspor karşısında aldı. Yeşil beyazlılar 39 puanda kalırken, Sivasspor ise puanını 30'a yükseltti.

TRABZONSPOR FARKI YÜKSELTTİ

Ligde oynadığı son 5 maçın 4'ünde sahadan galibiyetle ayrılan İlhan Palut'un öğrencileri ise haftalar sonra mağlubiyetle tanıştı. Lider Trabzonspor'un en yakın takipçisi konumunda bulunan yeşil-beyazlılar aldığı mağlubiyetle bordo-mavililerin 3 puan daha gerisine düştü ve aradaki fark 10'a çıktı.

SİVASSPOR'UN KONUĞU TRABZONSPOR

Gelecek hafta Sivasspor, sahasında lider Trabzonspor'u konuk edecek. Konyaspor ise deplasmanda Başakşehir'le karşılaşacak.

  • Stat: Konya Büyükşehir Belediye
  • Hakemler: Cüneyt Çakır xx, Alpaslan Dedeş xx, Tarık Ongun xx
  • Konyaspor: Sehic xx, Skubic xx, Ahmet Çalık xx, Abdülkerim xx, Guilherme xx, Hadziahmetovic xx, Soner xx (Musa dk. 81 ?), Michalak xx (Ahmed Hassan dk. 63 xx), Rahmanovic xx (Çekiçi dk. 71 x), Bytyqi xx, Cikalleshi xx
  • Yedekler: Eray, Adil, Nafican, Barış, Ahmet Karademir, Ekrem
  • Teknik Direktör: İlhan Palut
  • Sivasspor: Ali Şaşal xx, Ahmet Oğuz xx, Goutas xx, Caner xx, Uğur xx, Erdoğan xx, Hakan xx, Cofie xx, Pedro Henrique xx (Kayode dk. 58 xx), Kerem xx (Özkan dk. 86 ?), James xx (Yatabare dk. 80 ?)
  • Yedekler: Muammer, Emre, Appindangoye, Sefa, Camara, Koray
  • Teknik Direktör: Rıza Çalımbay
  • Gol: James (dk. 66) (Sivasspor)
  • Sarı kartlar: Kerem, Erdoğan, Uğur (Sivasspor), Soner, Abdülkerim, Ahmet Çalık (Konyaspor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...