Tgrt Haber
06 Ocak 2021 12:03 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Konyaspor'un "Üç Büyükler"e karşı bileği bükülmedi

İttifak Holding Konyaspor'un, bu sezon ilk yarıda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı aldığı galibiyetler camiada sevinçle karşılandı.

Konyaspor'un "Üç Büyükler"e karşı bileği bükülmedi
İttifak Holding Konyaspor

Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor'da 2020-2021 sezonunda yaşanan sakatlıklara rağmen yeşil-beyazlı ekibin özellikle büyük takımlara karşı aldığı galibiyetler dikkati çekiyor. 

Sezon başında takımın başına getirilen teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Konyaspor, bu sezon ilk yarıda, İstanbul'un "Üç Büyükler"i olarak adlandırılan takımlarından Beşiktaş'ı iç sahada 4-1, Galatasaray'ı iç sahada 4-3 yenerken Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Süper Lig'de 16 maçta attığı 23 golün 10'unu büyük takımlara kaydeden yeşil-beyazlı ekip, geçen sezonun bitimine yakın sezonun şampiyonu Medipol Başakşehir'i ve ligin ikincisi Trabzonspor'u da 4-3 yenmişti.

Yeşil-beyazlılar, bu sezon 16 maçlık dönemde 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 22 puan toplayarak maç fazlasıyla 8. sırada yer alıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...