Tgrt Haber
19 Mart 2015 13:34

Kritik Hacıosmanoğlu-Yanal görüşmesi!

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Teknik Direktör Ersun Yanal bir araya gelecek.

Kritik Hacıosmanoğlu-Yanal görüşmesi!
Trabzonspor,İbrahim Hacıosmanoğlu,Ersun Yanal

Gaziantepspor karşısında alınan 2-0'lık yenilginin ardından bahar havası dağılan Trabzonspor'da, kulübün en yetkili iki ismi Cuma günü bir araya geliyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun çocuğunun doğumu nedeniyle ertelenen görüşmede öncelikli konunun, disiplinsiz davranışları nedeniyle Ersun Yanal tarafından antrenmanlara alınmayan Kevin Constant olduğu belirtildi.

CONSTANT İÇİN RİCA

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, sezon sonunda satılmak kaydıyla Constant'ın yeniden takıma dönmesi konusunda Yanal'a ricada bulunacağı vurgulanırken, tecrübeli teknik adamın da bu konuda yumuşama göstereceği ifade edildi.

Ayrıca takımın özellikle son Gaziantepspor karşılaşmasındaki etkisiz futbolunun masaya yatırılacağı görüşme sonrasında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetimle bir araya gelecek. Toplantının ardından da başta Constant konusu olmak üzere diğer konularla ilgili açıklama yapılması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...