Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Şubat 2016 16:31

Kuddusi Müftüoğlu, 'Hakem Deniz Ateş'e yaptırım olacak'

Olaylı Galatasaray - Trabzonspor maçının ardından gözler Merkez Hakem Kurulu'na çevrildi. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu düzenlendiği basın toplantısında konuştu.

Kuddusi Müftüoğlu, 'Hakem Deniz Ateş'e yaptırım olacak'
kuddsi müftüoğlu, galatasaray, trabzonspor, hakem,

İşte o konuşmadan satı başları: Hiç lafı dolandırmaya gerek yok maçın tamamlanmasının ardından her şeyi takip ettim. Trabzonspor cephesinde yaşanan infialin farkındayız, dün akşam kötü bir hakemlik performansı sergilenmiştir. Trabzonspor'un mağdur olduğunu söyleyebiliriz. Deniz Ateş Bitnel, ilk kez Trabzonspor maçı yönetmiyor. Bu yıl iki kez Trabzon maçı yönetti ve ikisi de kamuoyu tarafından takdir edildi. Özellikle Fenerbahçe maçında gösterdiği performans takdir edildi.

DENİZ ATEŞ BİTNEL'E YAPTIRIM OLACAK

Bitnel, bizim hakemlikte değişim öğelerimizden biridir. Potansiyeli yüksek bir hakemdir, daha önce daha zorlu bir karşılaşma yönetmiş hakemi bu maça atanmasından daha doğal bir şey olamaz. Dünkü performans bizi üzmüştür, biz de en az tüm futbolseverler kadar üzgünüz.Üzüntümüz ile kalmayacağız, sorumluluğumuzun farkındayız. Yaptırımlarımız olacaktır.

SALİH DURSUN'UN KAHRAMAN YAPILMASI DOĞRU DEĞİL

Bundan sonra hakemlerimiz, sadece Trabzonspor değil tüm maçlarda objektif şekilde maç yönetmeye çalışacaklar.Salih Dursun'un kahraman yapılmasını doğru bulmuyorum. Görüntü hoş değildi. PFDK gerekli cezaları verir.Ben o görüntüyü gördüğümde Türk hakemliği adına üzüldüm.Tecrübeli hakemleri son haftalarda görüyorsunuz, bundan sonra da görmeye devam edeceksiniz.Demirören ve yönetim kuruluyla istişare ettik. Benim arkamda olduklarını belirttiler. Şu an bir sancı yaşıyoruz.

HAKEM HATALARI HER DÖNEM OLUYOR
 
22 yıllık hakem yaptım ve 8 aydır bu görevdeyim. Hakem hataları her dönem oluyor. Bazı hatalarımızı da kabul ettik. Bir maçta hata olunca tüm maçlarda böyleymiş gibi bir algı oluşuyor. Diğer liglerde de hatalar oluyor. Dün Leverkusen - Dortmund maçında yapılan hataları da gördük. Ben genel olarak hakemleri başarılı buluyorum. Biz başarısız bir şekilde maç yöneten hakemlere ceza vermiyoruz, onları dinlendiriyoruz.Deniz Ateş Bitnel, bir değerlendirme toplantısından sonra evine gitmiştir. çıkan haberler doğru değil.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...