Tgrt Haber
18 Mart 2015 13:33

Kulüp Başkanı gözaltına alındı

İtalya'da girdiği borç krizinden dolayı iflasın eşiğine gelen Serie A kulüplerinden Parma'nın çiçeği burnunda başkanı Giampietro Manenti gözaltına alındı.

Kulüp Başkanı gözaltına alındı
parma,kulüp başkanı,gözaltı,

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Roma Başsavcılığı koordinasyonunda, Mali Polis'in operasyonuyla çok sayıda şehirde eş zamanlı yapılan operasyonlar neticesinde, aralarında Giampiero Manenti'nin de bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı. 
Geçtiğimiz ay Parma kulübünü satın alan Manenti ile diğer şüphelilerin, yasadışı fonları kullanmak, dolandırıcılık, sahtekarlık, kara para aklama ve mafya usulleri kullanarak kendini aklama gibi suçlarla itham edildiği öne sürüldü. 
1 Euro'ya satıldıMüzesinde 4 Avrupa kupasının yanı sıra, çok sayıda İtalya kupa şampiyonlukları bulunan Parma Kulübü, Şubat ayında Giampiero Manenti'nin yönetiminde olduğu Slovenya menşeli Mapi Group'a sembolik bir rakama; 1 Euro'ya satılmıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...