Tgrt Haber
02 Haziran 2021 23:27

Kulüpler Birliği'nden TFF'ye yabancı kuralı tepkisi

TFF'nin yabancı sayısı ve küme düşme statüsüyle ilgili aldığı kararlara Kulüpler Birliği'nden sert tepki geldi.

Kulüpler Birliği'nden TFF'ye yabancı kuralı tepkisi
kulüpler birliği,yabancı kuralı,TFF

Türk futbolundaki yabancı oyuncu krizi yeniden ortaya çıktı. Birçok Süper Lig ekibinin kadrosunda 10'dan fazla yabancı futbolcu olduğu bir ortamda Türkiye Futbol Federasyonu yabancı sınırında değişikliğe gitti. Kulüpler Birliği Vakfı da TFF'nin aldığı yeni kararlara tepki gösterdi.

Kulüpler Birliği Vakfından yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"TFF'YE DUYDUĞUMUZ GÜVEN ZEDELENDİ"

"Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yabancı sayısı ve küme düşme statüsüyle alakalı açıklanan kararlar öncesinde; Kulüpler Birliği Vakfının görüşleri yönünde hareket edileceği tarafımıza bildirilmesine rağmen taleplerimizden tamamen farklı yönde kararların çıkmasını şaşkınlıkla karşılamaktayız. Bu olay, Türkiye Futbol Federasyonuna duyduğumuz güven müessesini zedelemiştir. Kulüplerimizin olumsuz yaklaştığı, istişare edilenin tam tersi yönde alınan bu iki karar; kulüplerimiz tarafından kabul edilmemektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...