Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Nisan 2018 17:27

Kupa derbisinin hazırlıkları başladı

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında perşembe günü Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Kupa derbisinin hazırlıkları başladı
fenerbahçe,

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Demir Grup Sivasspor maçında forma giyen futbolcular, ilk bölümde takımla çalışırken ikinci bölümde ise aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanda 3 gruba ayrıldılar ve 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Pas çalışmalarıyla süren antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.
Fenerbahçe hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. İki takım arasında Vodafone Park'ta oynanan ilk maç 2-2 eşitlikle sona ermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...