Tgrt Haber
02 Haziran 2015 17:43

Kuyt ailesinden duygusal veda

Fenerbahçe'de bu sezon sonunda sözleşmesi biten ve Hollanda'nın köklü takımlarından Feyenoord'a transfer olan Dirk Kuyt ailesi ile birlikte başkan Aziz Yıldırım'a veda ziyaretinde bulundu.

Kuyt ailesinden duygusal veda
Dirk Kuyt, dirk kuyt veda, fenerbahçe, kuyt

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kuyt ailesinin yanı sıra Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya da bulundu. Kuyt ailesi ve özellikle çocuklarla yakından ilgilenen başkan Aziz Yıldırım, Dirk Kuyt'ın çocuklarına çeşitli hediyeler de verdi.
YILDIRIM: "İLERİDE FENERBAHÇE'DE GÖREV ALMANI ARZU EDERİM"
3 yıldır Fenerbahçe'nin formasını başarıyla terleten Kuyt’a teşekkür plaketi takdim eden Aziz Yıldırım, "Bu 3 yıl içinde hepimizi mutlu ettin. İnşallah gelecek hayatında da mutlu olursun. Temennim ileride Fenerbahçe’de sporun, futbolun içinde görev alman. Buna layık bir insansın. Ben olurum benden sonra başkası olur, fark etmez. Fenerbahçe tarihinde yerini alıyorsun. Ve inşallah yine diyorum, bu takımda görev alırsın. Teknik heyette, idareci olarak veya başka bir pozisyonda Fenerbahçe’de görev almanı arzu ederim. İnşallah da alırsın. Taraftar, camia, kulüp, yönetim ve hepimiz adına sana teşekkür ediyorum. Hayatında ailen ile birlikte mutlu olmanı temenni ediyorum” dedi.
KUYT: "UMARIM GELECEKTE DE BİR DAHA FENERBAHÇE’YE DÖNME ŞANSIM OLUR"
Fenerbahçe gibi bir kulüpte oynama şansı bulmanın kendisi için onur olduğunu belirten Kuyt, "3 yıllık sürede istediğim her şeyi yaptınız. Bu takımın parçası olduğum için gurur duyuyorum. Şampiyon olan, kupa kazanan bir takımdaydım. Umarım gelecekte bir daha Fenerbahçe’ye dönme şansım olur. Bu kulübe tekrar yardımcı olabilirim. Futbolcu olarak değil ama başka bir görevde” ifadelerini kullandı.
“ARTIK AYRILMA VAKTİ”
Buradaki 3 yıllık hikayenin sonuna geldiğini dile getiren Hollandalı futbolcu, "Bugün benim için çok özel ve duygusal bir gün oldu. Şu anda farklı hisler içerisindeyim. Ailemle beraber başkanımızla vedalaşmaya geldik. Bana plaket, çocuklarıma hediyeler verdi. O’na çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’nin kapılarının benim için her zaman açık olduğunu bana iletti. Ailemle beraber onunla görüştük. Umarım bir gün başka bir pozisyonda Fenerbahçe’ye dönebilirim. Artık ayrılma vakti" diye konuştu.
“TÜRKİYE’NİN HER BİR NOKTASINI, HER BİR ANINI UNUTMAYACAĞIZ”
Fenerbahçe forması altında dolu dolu 3 yılı geride bıraktığını ifade eden Kuyt, “Öyle dolu dolu güzel ve yoğun 3 harika yıl yaşadık ki, sanki 5-6 yıldır buradaymışız gibi hissediyorum. Bu 3 yılın her anı güzel, her anı birbirinden özeldi. Bir an seçmem gerekirse şampiyon olduğumuz o an, şampiyonluğu kutladığımız anlar bizim için unutulmaz ve çok özel anlardı. Dediğim gibi Türkiye’nin her bir noktasını, her bir anını unutmayacağız” şeklinde konuştu.
Dirk Kuyt’ın eşi Gertrude Kuyt ise, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve sevgi için Fenerbahçe ailesine teşekkür etti.
Daha sonra başkan Aziz Yıldırım, Kuyt ailesini kapıya kadar geçirerek onları uğurladı. Asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu da Kuyt’la bir araya geldi ve kendisine yaşantısında başarılar diledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...